Kroondomein Het Loo

Vacature: secretaresse bij Kroondomein Het Loo

20-08-2019

Leuke functie bij een bijzondere organisatie op een prachtige plek? Bij Kroondomein Het Loo is de functie van secretaresse vacant voor 20 uur per week.

Functie

De secretaresse van Kroondomein Het Loo (KDHL) biedt secretariële ondersteuning aan de Opperhoutvester/Jagermeester en voert binnen KDHL uiteenlopende secretariële en administratieve werkzaamheden uit, zoals de behandeling van de inkomende en uitgaande post, het verzorgen van de correspondentie, bedienen van de telefoon, ontvangen van bezoekers en het verrichten van archiefwerkzaamheden. Daarnaast worden er diverse overige werkzaamheden uitgevoerd zoals het organiseren en administratief voorbereiden van vergaderingen, aanleggen van dossiers, bijhouden van de ziekteregistratie en mede organiseren van personeelsevenementen.  


Profiel

De ideale kandidaat:

  • heeft secretariële werkervaring;
  • is vaardig op het gebied van digitaal archiveren;
  • heeft kennis van en kan goed overweg met geautomatiseerde systemen;
  • kan goed mondeling en schriftelijk communiceren, ook in het Duits en Engels;
  • is in staat om nauwkeurig, zorgvuldig en planmatig te werken;
  • is vaardig in het onderkennen van en omgaan met gevoelig liggende situaties;
  • heeft een flexibele werkhouding.

 

Voor deze functie wordt MBO werk- en denkniveau gevraagd. Daarnaast zijn gevoel voor verhoudingen, discretie en humor belangrijk. Competenties die bepalend zijn voor het succesvol vervullen van deze functie zijn samenwerken, kwaliteitsgerichtheid, analytisch vermogen, aanpassingsvermogen, interne klantgerichtheid en plannen en organiseren.


Aanbod

Het betreft een functie voor 20 uur per week. Indiensttreding liefst op korte termijn. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 2.970,50 bruto per maand (op basis van een 36-urige werkweek), exclusief vakantietoelage en eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Apeldoorn. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor één jaar met de mogelijkheid tot omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.


Organisatie

De Dienst van het Koninklijk Huis heeft als taak ervoor te zorgen dat het Staatshoofd en zijn familie optimaal hun functies kunnen uitoefenen en ondersteunt de Koning bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Voor de organisatie werken ruim 300 medewerkers in de Koninklijke verblijven in Den Haag, Amsterdam, Apeldoorn en Baarn.

Kroondomein Het Loo (KDHL) bestaat uit het Kroondomein in engere zin en Staatsdomein bij Het Loo. De Rentmeester en Opperhoutvester/Jagermeester van Z.M. de Koning is belast met het voeren van het bos-, natuur- en faunabeheer en de exploitatie. KDHL omvat naast de stafeenheid Algemene Zaken & Administratie een drietal organisatieonderdelen te weten: Departement Faunabeheer, Beheerzaken en Bos- & Natuurbeheer.

 

Herkent u zich in dit profiel?

Graag ontvangen wij uw sollicitatie uiterlijk 15 september 2019 via vacature@dkh.nl. Voor informatie kunt u contact opnemen met Sara Visser, Managementadviseur P&O. Een veiligheidsonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.