Kroondomein Het Loo

Plattegronden & brochures

In het Paleispark zijn wandelroutes van 2 km, 5 km, 7 km, 8 km en 13,5 km en rolstoelroutes van 3,8 km, 5,3 km en 7,0 km beschikbaar.
In de Koninklijke Houtvesterij zijn wandelroutes van 2,5 km, 4 km, 5 km, 6 km, 7,4 km, 8 km, 8,5 km en 14 km beschikbaar.

In het Paleispark zijn alle wandelroutes het gehele jaar geopend. In de Houtvesterij zijn de meeste wandelroutes het gehele jaar geopend.
Kijk in de legenda op de plattegrond voor het overzicht.

De plattegronden van het Paleispark en van de Koninklijke Houtvesterij hebben een uitgebreide legenda. Deze vindt u aan de linkerbovenzijde van de plattegrond.

U kunt de plattegronden downloaden als PDF (A4-formaat):
Paleispark
Koninklijke Houtvesterij
Grafheuvelroute
Sprengen Niersen Motketel

Brochure

Er is een brochure beschikbaar over Kroondomein Het Loo. Deze gids heeft een praktisch meeneemformaat en u komt van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, de flora en fauna, de verbintenis met het Huis Oranje-Nassau, de cultuurhistorie en de methode natuurvolgend bosbeheer.

600 jaar historie Park Het Oude Loo

Kroondomein Het Loo heeft een prachtig informatieboekje waarin 600 jaar historie van Park Het Oude Loo in beeld wordt gebracht. Het park rond het kasteel ‘Het Oude Loo’ is al ruim 300 jaar verbonden met de Oranjes. De geschiedenis van dit kasteel gaat terug tot het begin van de 15e eeuw. Vanaf deze periode zijn er verschillende veranderingen doorgevoerd, in de functie en het uiterlijk. Het huidige kasteel en park dragen nog steeds sporen uit verschillende tijden. Zo wordt als het ware een wandeling door de tijd mogelijk. Aan de hand van een duidelijke tijdslijn met bijbehorende afbeeldingen krijgt de bezoeker een duidelijk beeld van de rijke historie van het Park rondom Het Oude Loo.

Prijzen

- Plattegrond € 6,50 (incl. verzendkosten). Losse verkoop € 3,50 per plattegrond (bij kassa Museum Paleis Het Loo).
- Brochure € 9,00 (incl. verzendkosten).
- Compleet informatiepakket (2 plattegronden en brochure incl. verzendkosten) € 16,50.
- Boekje 600 jaar historie Park Het Oude Loo € 8,50 (incl. verzendkosten).

Plattegronden en/of brochure bestellen?

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL 17 INGB 0002395808 ten name van Kroondomein Het Loo, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats. Vermeld duidelijk welk artikel u wilt ontvangen. De artikelen worden per post verstuurd.