Kroondomein Het Loo

Plattegronden & brochures

In het Paleispark zijn wandelroutes van 2 km, 5 km, 7 km, 8 km en 13,5 km en rolstoelroutes van 3,8 km, 5,3 km en 7,0 km beschikbaar.
In Kroondomein Het Loo zijn wandelroutes van 2,5 km, 4 km, 5 km, 6 km, 7,4 km, 8 km, 8,5 km en 14 km beschikbaar.

In het Paleispark zijn alle wandelroutes het gehele jaar geopend. In Kroondomein Het Loo zijn de meeste wandelroutes het gehele jaar geopend.
Kijk in de legenda op de plattegrond voor het overzicht.

De plattegronden van het Paleispark en van Kroondomein Het Loo hebben een uitgebreide legenda. Deze vindt u aan de linkerbovenzijde van de plattegrond.

U kunt de plattegronden downloaden als PDF (A4-formaat):
Paleispark
Kroondomein Het Loo
Sprengen Niersen Motketel

Er is een bijgewerkte plattegrond voor Kroondomein Het Loo in de maak. Er zijn aanpassingen vanwege een nieuwe recreatiezonering. Zodra deze zonering geheel is doorgevoerd, zal de plattegrond beschikbaar komen. Zie ook: www.kroondomeinhetloo.nl/nieuws/nieuwe-wandelkaarten-in-de-maak

Brochure

Er is een brochure beschikbaar over Kroondomein Het Loo. Deze gids heeft een praktisch meeneemformaat en u komt van alles te weten over de ontstaansgeschiedenis, de flora en fauna, de verbintenis met het Huis Oranje-Nassau, de cultuurhistorie en de methode natuurvolgend bosbeheer.

Prijzen

- Plattegrond Paleispark € 6,50 (incl. verzendkosten).
- Brochure € 9,00 (incl. verzendkosten)
- Brochure en plattegrond Paleispark € 13,50 (incl. verzendkosten)

Plattegronden en/of brochure bestellen?

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL49 TRIO 0391 2151 91 ten name van Kroondomein Het Loo, onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en vermeld duidelijk welk artikel u wilt ontvangen. De artikelen worden per post verstuurd.