Kroondomein Het Loo

Zaterdag 19 augustus NJO Muziekzomer in het Paleispark

28-07-2017

Op zaterdag 19 augustus organiseert NJO Muziekzomer een aantal muzikale wandelingen door het Paleispark.

De wandelingen vinden plaats onder leiding van de faunabeheerders van Kroondomein Het Loo, die uitleg geven over de flora en fauna in het Paleispark. 

Er zijn drie wandelingen, de eerste wandeling start om 12.30 uur, de laatste wandeling begint om 14.00 uur. Tijdens de ruim drie uur durende wandelingen worden de bezoekers getrakteerd op prachtige ca. 20 minuten durende concerten op Emma’s Oord, bij de Schietbaan en in de Boswachterstuin.

Het vertrekpunt van de wandelingen is parkeerplaats Bosloo. Kaarten voor deze wandelingen zijn verkrijgbaar via de website van NJO Muziekzomer.

 

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival. De organisatie is in handen van het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, een organisatie die zich richt op de ontwikkeling van jong toptalent. Jonge musici spelen dan ook de hoofdrol in de meer dan 60 concerten die de NJO Muziekzomer telt. Het muzikale aanbod van dit festival bevat voor ieder wat wils. Bovendien worden de concerten gegeven op de vele bijzondere locaties die de provincie Gelderland rijk is. Hierdoor én door het enthousiasme van de jonge musici blijft klassieke muziek jong, fris en spannend.