Kroondomein Het Loo

Plattegronden

In het Paleispark zijn wandelroutes van 2 km, 5 km, 7 km, 8 km en 13,5 km en rolstoelroutes van 3,8 km, 5,3 km en 7,0 km beschikbaar.
In Kroondomein Het Loo zijn wandelroutes van 2,5 km, 4 km, 5 km, 6 km, 7,4 km, 8 km, 8,5 km en 14 km beschikbaar.

In het Paleispark zijn alle wandelroutes het gehele jaar geopend. In Kroondomein Het Loo zijn de meeste wandelroutes het gehele jaar geopend.
Kijk in de legenda op de plattegrond voor het overzicht.

De plattegronden van het Paleispark en van Kroondomein Het Loo hebben een uitgebreide legenda. Deze vindt u aan de linkerbovenzijde van de plattegrond.

U kunt de plattegronden downloaden als PDF (A4-formaat):
Paleispark
Kroondomein Het Loo
Sprengen Niersen Motketel

De PDF van Kroondomein Het Loo heeft als speciale eigenschap dat u deze in de <<Avenza Maps app>> offline kunt gebruiken en zo uw weg in het Kroondomein kunt vinden. U kunt ‘een pinnetje zetten’ bijvoorbeeld waar u geparkeerd heeft en tijdens uw wandeling kunt u zien waar u zich bevindt. Deze app is vervaardigd, en wordt op dit moment gratis beschikbaar gesteld, door Avenza. Als u problemen met de app ondervindt, dan kunt u contact opnemen met Avenza.

Prijzen

- Plattegrond Paleispark € 8,50 (incl. verzendkosten).

Plattegrond bestellen?

Maak het bedrag over op rekeningnummer NL65 TRIO 0338 7437 23 ten name van Kroondomein Het Loo, onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats. De plattegrond wordt per post verstuurd.